Φωτια Κεφαλονια : Πυρκαγιά τωρα στην Κεφαλονια - Εκκενώθηκαν ξενοδοχεία και ... / Φωτιά σε δασική έκταση στο αργοστόλι κεφαλονιάς.

Φωτια Κεφαλονια : Πυρκαγιά τωρα στην Κεφαλονια - Εκκενώθηκαν ξενοδοχεία και ... / Φωτιά σε δασική έκταση στο αργοστόλι κεφαλονιάς.. Ειδικότερα, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή καρδακάτα. Όπως αναφέρει στην απόφασή του ο δήμαρχος αργοστολίου, θεόφιλος μιχαλάτος, η απομάκρυνση του πληθυσμού γίνεται. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 13 πυροσβέστες με έξι οχήματα και τέσσερα αεροσκάφη (δύο πεζετέλ, δύο. Φωτιά στην κεφαλονιά, στη «μάχη» ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην κουνόπετρα ληξουρίου και.

Η φωτιά εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση και κινητοποιήθηκαν 35 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 14 οχήματα, το μ.ε.τ.π.ε. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στην κεφαλονιά το απόγευμα του σαββάτου. Επισήμως, κυρίως στη διοίκηση, αναφέρεται με τον αρχαιότερο τύπο «κεφαλληνία». Η φωτιά έχει ήδη πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και έχει περάσει το κεντρικό δρόμο, καίγοντας πλέον και προς. Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στη φωτιά που ξέσπασε πριν λίγη ώρα σε δασική έκταση στον ελειό κεφαλονιάς και συγκεκριμένα σε περιοχή ανάμεσα σε ξενόπουλο.

Κεφαλονιά: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Αγία Ειρήνη
Κεφαλονιά: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Αγία Ειρήνη from www.newsit.gr
Λόγω της επικίνδυνης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη κεφαλονιά αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους η οργανωμένη απομάκρυνση όλου του πληθυσμού που βρίσκεται στη περιοχή. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 17 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 5 οχήματα και 2. Είναι το έκτο μεγαλύτερο σε έκταση νησί στην ελλάδα μετά την κρήτη, την εύβοια, τη λέσβο, τη ρόδο και τη χίο. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στην κεφαλονιά το απόγευμα του σαββάτου. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στα κοκολάτα κεφαλονιάς. Η φωτιά έχει ήδη πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και έχει περάσει το κεντρικό δρόμο, καίγοντας πλέον και προς. Επιχειρούν 38 #πυροσβέστες με 3 ομ. Ο οικισμός βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την.

Φωτιά σε δασική έκταση στο αργοστόλι κεφαλονιάς.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 17 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 5 οχήματα και 2. Λόγω της επικίνδυνης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη κεφαλονιά αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους η. Είναι το έκτο μεγαλύτερο σε έκταση νησί στην ελλάδα μετά την κρήτη, την εύβοια, τη λέσβο, τη ρόδο και τη χίο. Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στη φωτιά που ξέσπασε πριν λίγη ώρα σε δασική έκταση στον ελειό κεφαλονιάς και συγκεκριμένα σε περιοχή ανάμεσα σε ξενόπουλο. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται τα πύρινα μέτωπα γύρω από τα χωριά καπανδρίτι και αγία ειρήνη στην κεφαλονιά, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν αγώνα για να μείνουν οι φλόγες μακριά από τα. Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση κοντά στο αργοστόλι κεφαλονιάς. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά δεν πυρκαγιά μέσα στη νύχτα στην κεφαλονιά. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 13 πυροσβέστες με έξι οχήματα και τέσσερα αεροσκάφη (δύο πεζετέλ, δύο. Η κεφαλονιά, ή αλλιώς κεφαλληνία, είναι νησί του ιονίου πελάγους κι ανήκει στα επτάνησα. Η φωτιά στην κεφαλονιά συνεχίζεται και οι αρχές προσπαθούν να προλάβουν τα χειρότερα. Ο οικισμός βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την. Επισήμως, κυρίως στη διοίκηση, αναφέρεται με τον αρχαιότερο τύπο «κεφαλληνία». Όπως αναφέρει στην απόφασή του ο δήμαρχος αργοστολίου, θεόφιλος μιχαλάτος, η απομάκρυνση του πληθυσμού γίνεται.

Νέα φωτιά στην κεφαλονιά ξέσπασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της τετάρτης, 26.09.2018 και συγκεκριμένα στο χωριό βλαχάτα. Φωτιά στην κεφαλονιά, στη «μάχη» ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της πυροσβεστικής. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στην κεφαλονιά το απόγευμα του σαββάτου. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά δεν πυρκαγιά μέσα στη νύχτα στην κεφαλονιά.

ΤΩΡΑ: ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ - ΟΙ ΦΛΟΓΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ...
ΤΩΡΑ: ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ - ΟΙ ΦΛΟΓΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ... from lh3.googleusercontent.com
Νέα φωτιά στην κεφαλονιά ξέσπασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της τετάρτης, 26.09.2018 και συγκεκριμένα στο χωριό βλαχάτα. Ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής (pics). Η φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε δασική έκταση στον ελειό και συγκεκριμένα σε περιοχή ανάμεσα. Λόγω της επικίνδυνης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη κεφαλονιά αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους η. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται τα πύρινα μέτωπα γύρω από τα χωριά καπανδρίτι και αγία ειρήνη στην κεφαλονιά, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν αγώνα για να μείνουν οι φλόγες μακριά από τα. Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στη φωτιά που ξέσπασε πριν λίγη ώρα σε δασική έκταση στον ελειό κεφαλονιάς και συγκεκριμένα σε περιοχή ανάμεσα σε ξενόπουλο. Ειδικά για το καπανδρίτι, η κατάσταση ειναι σοβαρότερα , καθώς η φωτιά έχει πλησιάσει τον οικισμό και βρίσκεται κοντά σε κατοικημένες περιοχές. Είναι το έκτο μεγαλύτερο σε έκταση νησί στην ελλάδα μετά την κρήτη, την εύβοια, τη λέσβο, τη ρόδο και τη χίο.

Όπως αναφέρει στην απόφασή του ο δήμαρχος αργοστολίου, θεόφιλος μιχαλάτος, η απομάκρυνση του πληθυσμού γίνεται.

Ειδικά για το καπανδρίτι, η κατάσταση ειναι σοβαρότερα , καθώς η φωτιά έχει πλησιάσει τον οικισμό και βρίσκεται κοντά σε κατοικημένες περιοχές. Ειδικότερα, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή καρδακάτα. Φωτιά στην κεφαλονιά, στη «μάχη» ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται τα πύρινα μέτωπα γύρω από τα χωριά καπανδρίτι και αγία ειρήνη στην κεφαλονιά, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν αγώνα για να μείνουν οι φλόγες μακριά από τα. Ο οικισμός βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την. Η φωτιά έχει ήδη πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και έχει περάσει το κεντρικό δρόμο, καίγοντας πλέον και προς. Είναι το έκτο μεγαλύτερο σε έκταση νησί στην ελλάδα μετά την κρήτη, την εύβοια, τη λέσβο, τη ρόδο και τη χίο. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της πυροσβεστικής. Οι τελευταίες εξελίξεις από το μέτωπο της πυρκαγιάς. Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση κοντά στο αργοστόλι κεφαλονιάς. Όπως αναφέρει στην απόφασή του ο δήμαρχος αργοστολίου, θεόφιλος μιχαλάτος, η απομάκρυνση του πληθυσμού γίνεται. Νέα φωτιά στην κεφαλονιά ξέσπασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της τετάρτης, 26.09.2018 και συγκεκριμένα στο χωριό βλαχάτα. Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην κουνόπετρα ληξουρίου και.

Η φωτιά εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση και κινητοποιήθηκαν 35 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 14 οχήματα, το μ.ε.τ.π.ε. Επισήμως, κυρίως στη διοίκηση, αναφέρεται με τον αρχαιότερο τύπο «κεφαλληνία». Υπάρχουν πέντε ενεργά μέτωπα, γύρω από τα χωριά, αγία ειρήνη, καπανδρίτι. Αυτή την ώρα πραγματοποιούν κατάσβεση 38. Ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής (pics).

Κεφαλλονια: Φωτια σε δασικη εκταση στην Κουνοπετρα Ληξουριου
Κεφαλλονια: Φωτια σε δασικη εκταση στην Κουνοπετρα Ληξουριου from www.e-magazino.gr
Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην κουνόπετρα ληξουρίου και. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Η κεφαλονιά, ή αλλιώς κεφαλληνία, είναι νησί του ιονίου πελάγους κι ανήκει στα επτάνησα. Τιτάνια είναι προσπάθεια των πυροσβεστικών. Πυρκαγιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή κουνόπετρα ληξουρίου στην κεφαλονιά. Αυτή την ώρα πραγματοποιούν κατάσβεση 38. Λόγω της επικίνδυνης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη κεφαλονιά αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους η. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται τα πύρινα μέτωπα γύρω από τα χωριά καπανδρίτι και αγία ειρήνη στην κεφαλονιά, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν αγώνα για να μείνουν οι φλόγες μακριά από τα.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 13 πυροσβέστες με έξι οχήματα και τέσσερα αεροσκάφη (δύο πεζετέλ, δύο.

Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην κουνόπετρα ληξουρίου και. Η φωτιά στην κεφαλονιά συνεχίζεται και οι αρχές προσπαθούν να προλάβουν τα χειρότερα. Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση κοντά στο αργοστόλι κεφαλονιάς. Οι τελευταίες εξελίξεις από το μέτωπο της πυρκαγιάς. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 13 πυροσβέστες με έξι οχήματα και τέσσερα αεροσκάφη (δύο πεζετέλ, δύο. Πεζοπόρων τμημάτων, 8 οχήματα, 7α/φ (2cl,1air tractor,4pzl) και 2 ε/π. Στο σημείο επιχειρούν, 18 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Λόγω της επικίνδυνης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη κεφαλονιά αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους η οργανωμένη απομάκρυνση όλου του πληθυσμού που βρίσκεται στη περιοχή. Ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής (pics). Σε ύφεση βρίσκεται πλέον η φωτιά που ξέσπασε την παρασκευή στην κεφαλονιά μετά από ένα δύσκολο βράδυ που ανάγκασε τους κατοίκους του οικισμού καπανδρίτι να εκκενώσουν. Η κεφαλονιά, ή αλλιώς κεφαλληνία, είναι νησί του ιονίου πελάγους κι ανήκει στα επτάνησα. Ειδικότερα, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή καρδακάτα. Λόγω της επικίνδυνης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη κεφαλονιά αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους η.