Explozie La Petromidia / Shm7avxh Amj3m - Isu constanța confirmă existența a două persoane rănite.

Explozie La Petromidia / Shm7avxh Amj3m - Isu constanța confirmă existența a două persoane rănite.. Victime după o explozie petrecută la petromdia momentul exploziei de la rafinăria petromidia năvodari, surprins de un martor. Din primele informații, două persoane au fost rănite. Prefectul județului constanța, silviu coșa, a declarat la digi24 că a fost. Isu constanța confirmă existența a două persoane rănite. O explozie puternica, urmata de un incendiu, a avut loc, vineri la amiaza, la petromidia navodari.

Este vorba despre o explozie la parcul de rezervoare al rompetrol midia navodari. Purtătoarea de cuvânt a isu constanța a anunțat că la acest moment sunt cinci persoane rănite și una dispărută. Din primele informații, două persoane au fost rănite. Victime după o explozie petrecută la petromdia momentul exploziei de la rafinăria petromidia năvodari, surprins de un martor. Explozie pe platforma petromidia, judeţul constanța, vineri la prânz.

Udbhejdh55cpwm
Udbhejdh55cpwm from media.dcnews.ro
O explozie a izbucnit, luni, la petromidia năvodari. O explozie puternică a avut loc la petromidia năvodari. Patru persoane au suferit arsuri. Purtătoarea de cuvânt a isu constanța a anunțat că la acest moment sunt cinci persoane rănite și una dispărută. Din primele informații, două persoane au fost rănite. Din primele informații, două persoane au fost rănite. Inspectoratul pentru situaţii de urgenţă dobrogea informează că, în urma exploziei de la rafinăria. Un barbat a suferit arsuri grave.

Mai multe persoane au fost rănite, una având arsuri pe 45% din corp.

Situația celor doi arși internați la spital clinic județean de urgență constanța. A fost declanșat planul roșu de intervenție. Purtătoarea de cuvânt a isu constanța a anunțat că la acest moment sunt cinci persoane rănite și una dispărută. Patru persoane au fost rănite. Alte patru persoane au fost rănite. Directorul general al rompetrol rafinare, felix crudu, a explicat că nu a fost vorba de o eroare umană la baza producerii exploziei de la rafinăria petromidia din năvodari. În jurul orei 19:00, incendiul a fost localizat şi era ţinut sub control, pentru ca să fie lichidat în jurul orei 19:20. O explozie a izbucnit, luni, la petromidia năvodari. Alte patru persoane au fost rănite, una având arsuri pe 45% din. O explozie puternică a avut loc la petromidia năvodari. Un barbat a suferit arsuri grave. Petromidia este în prezent cea mai mare rafinărie din românia. Persoanele din zonă au primit mesaj să părăsească de urgență zona.

Alte patru persoane au fost rănite, una având arsuri pe 45% din. Cei patru răniţi în explozia produsă la rafinăria petromidia năvodari au suferit arsuri grave, a declarat purtătorul de cuvânt al serviciului de ambulanţă judeţean constanţa, claudia tatarici. O explozie a avut loc la rafinăria petromidia năvodari cu puțin timp în urmă. Trei muncitori de la rafinaria petromidia navodari au ajuns aseara la spital. Din primele informații, două persoane au fost rănite.

9qizrya2738ehm
9qizrya2738ehm from cdn.economedia.ro
Trei muncitori de la rafinaria petromidia navodari au ajuns aseara la spital. O explozie puternica a avut loc, duminica, la rafinaria petromidia. Din primele informații, două persoane au fost rănite. A fost declanșat planul roșu de intervenție. În jurul orei 19:00, incendiul a fost localizat şi era ţinut sub control, pentru ca să fie lichidat în jurul orei 19:20. Explozia nu a fost urmată de incendiu şi a fost soldată cu trei răniţi, care au suferit arsuri uşoare. Din primele informații, două persoane au fost rănite. O explozie puternica, urmata de un incendiu, a avut loc, vineri la amiaza, la petromidia navodari.

Un bărbat de 32 de ani care fusese dat dispărut a fost găsit mort.

Prefectul județului constanța, silviu coșa, a declarat la digi24 că a fost. Din primele informații, două persoane au fost rănite. A fost activat planul roșu.în aceste momente patru ambulanțe plus o mașină de pompieri se îndreptă înspre petromidia. Patru persoane au suferit arsuri. Persoanele din zonă au primit mesaj să părăsească de urgență zona. O explozie a avut loc duminică după amiază la rafinăria petromidia. Momentul exploziei de la rafinăria petromidia a fost surprins de un bărbat care filma pe litoral. Prefectul județului constanța, silviu coșa, a declarat la digi24 că a fost. Tone de benzină şi peste 2,6 mil. O explozie a izbucnit, luni, la petromidia năvodari. Victime după o explozie petrecută la petromdia momentul exploziei de la rafinăria petromidia năvodari, surprins de un martor. Alte patru persoane au fost rănite. Situația celor doi arși internați la spital clinic județean de urgență constanța.

A fost activat planul roșu.în aceste momente patru ambulanțe plus o mașină de pompieri se îndreptă înspre petromidia. Din primele informații, două persoane au fost rănite. Prefectul județului constanța, silviu coșa, a declarat la digi24 că a fost. Totodată, o persoană este dată dispărută. A fost declanșat planul roșu de intervenție.

Jvxubluvsoojtm
Jvxubluvsoojtm from mediacdn.libertatea.ro
În jurul orei 19:00, incendiul a fost localizat şi era ţinut sub control, pentru ca să fie lichidat în jurul orei 19:20. Tone de benzină şi peste 2,6 mil. Explozia nu a fost urmată de incendiu şi a fost soldată cu trei răniţi, care au suferit arsuri uşoare. O explozie a izbucnit, luni, la petromidia năvodari. Explozie pe platforma petromidia, judeţul constanța, vineri la prânz. Un barbat a suferit arsuri grave. Din primele informații, două persoane au fost rănite. Un bărbat de 32 de ani care fusese dat dispărut a fost găsit mort.

Patru persoane au suferit arsuri.

Prefectul județului constanța, silviu coșa, a declarat la digi24 că a fost. Un bărbat de 32 de ani care fusese dat dispărut a fost găsit mort. Inspecţia muncii va iniţia, începând cu data de 29 august 2016, o acţiune de control în toate unităţile de prelucrare a ţiţeiului din ţară, a anunţat dantes nicolae bratu, inspector general de stat. Petromidia este în prezent cea mai mare rafinărie din românia. Cei patru răniţi în explozia produsă la rafinăria petromidia năvodari au suferit arsuri grave, a declarat purtătorul de cuvânt al serviciului de ambulanţă judeţean constanţa, claudia tatarici. Patru persoane au suferit arsuri. Un accident de munca a avut loc in complexul petromidia. A fost activat planul roșu.în aceste momente patru ambulanțe plus o mașină de pompieri se îndreptă înspre petromidia. Explozie la rafinăria petromidia năvodari, azi 2 iulie 2021. O explozie a avut loc duminică după amiază la rafinăria petromidia. O explozie puternică a avut loc la petromidia năvodari. Prefectul județului constanța, silviu coșa, a declarat la digi24 că a fost. Patru persoane au fost rănite.